Frans Bauer

Sinds mei 2013 coach ik Frans Bauer. 

Frans gaat door zijn drukke leven vaak een onregelmatig levenspatroon in. Hij vertelde me dat hij fit wilde zijn voor zijn theater shows, dat hij wat kilootjes kwijt wilde en gewoon lekker wilde bewegen. Door een strak beweging plan van drie keer per week gaan we dit realiseren. We hebben een macroplanning gemaakt (jaar),een voeding advies, een beweging en registratie advies met polar hartslagmeter.

Frans is een mens die andere graag helpt. Een mooie eigenschap. Hij is een vriend. Zo ook voor mij, dat voelt ondertussen zo. Dit is ook het mooie van Personal Training. Je bent niet alleen de beweging coach maar ook een vriend.

Ramona Schijven (Personal Trainer)

FransVandaag weer flink aan het trainen geweest met Ramona van Fitt- ality. Ik heb weer flink op mijn donder gekregen! Nog maar een paar maanden en dan gaan we weer knallen in het Theater. En geloof me... Ik breek het podium af! Zo fit voel ik me!

Foto: Vandaag weer flink aan het trainen geweest met Ramona van Fitt- ality. Ik heb weer flink op mijn donder gekregen.!!! Nog maar een paar maanden en dan gaan we weer knallen in het Theater. En geloof me... Ik breek het podium af !!! Zo fit voel ik me.