Ewoud Kloos

Topsporters willen altijd mentaal en fysiek grenzen verleggen en perfectie streven. Het pad hiernaartoe is erg moeilijk en confronterend. Ik ben een professionele basketballer. Door mijn sport heb ik veel van de wereld gezien en ben onderweg veel coaches en trainers tegengekomen. Ieder had zijn aanbreng in mijn ontwikkeling als basketballer en als atleet. Afgelopen zomer was ik met mezelf in de knoop omdat ik niet meer wist hoe ik verder kon ontwikkelen. Het is door deze aanvaring dat ik heb besloten Ramona als Personal trainer in te huren.
 
Als ervaren atleet verwachte ik niet veel nieuws te leren maar al vanaf de eerste dag ondervond ik een nieuwe en efficiënte manier van trainen. Deze nieuwe methode van trainen was gericht op oefeningen technisch perfect uit te voeren. Ik heb deze zomer twee en een halve maand met Ramona gewerkt en de resultaten zijn evident. Mijn kracht, explosiviteit en uithoudingsvermogen zijn allemaal toegenomen zonder massa of snelheid te verliezen. Resultaten die mij bijzonder zullen helpen mijn sport beter te beoefenen.
 
De oefeningen met Ramona zijn zwaar en je moet ze alleen uitvoeren, maar met de juiste motivatie en begeleiding van haar zullen de vruchten ongetwijfeld worden afgeworpen.


 
Met sportieve groet,
Ewoud Kloos