Kosten

Zo mist de één de motivatie om wekelijks naar de sportschool te gaan, een ander mist net dat beetje extra begeleiding om het maximale uit zijn trainingen te halen of misschien heeft u zelf een ander doel om te verwezenlijken. Ik als uw Personal Trainer ben er voor om dit te bereiken en u hierin zo optimaal in te begeleiden. De eerste kennismaking en intake is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens de intake bespreken we samen wat uw doelstellingen en kijken we of er een klik is. Ik ga u intensief trainen en vind het belangrijk dat we een goed gevoel hebben voor dat we van start gaan.

Wat mag u van mij als trainer verwachten? 
Ik ga u testen; dat wil zeggen: gewicht ,vetpercentage- , spiermassa- , visceraal vet berekening en bloeddruk meting, om zo uw vooruitgang gedurende de trainingsperiode optimaal bij te houden en in kaart te brengen. Aan de hand uw wensen en de testuitslagen maak ik een uitgebalanceerd trainingprogramma volgens het OPT programma van de NASM. Om de vier weken is er een evaluatiemoment om de resultaten te bespreken en het programma bij te stellen om zo optimaal en doelbewust te kunnen trainen.

Personal Training

1 uur, eenmalige sessie prijs voor € 70. ½ uur, € 35

Bij langere trajecten word er een op maat programma gemaakt. Dit is afhankelijk van u doelstelling. Testen en meten zijn altijd inclusief. De programma's zijn voor ieder individu anders en dus gemaakt op u persoonlijk.

Na een bewegingsanalyse en een uitgebreid test programma van u gemaakt te hebben kan dan ook ingeschat worden hoelang we de tijd nodig hebben om uw doelstelling tot werkelijkheid te laten komen. Dit wordt uitgebreid met u besproken en word er een planning gemaakt voor de komende periode om u doelstelling werkelijkheid te laten worden.

Voor een op maat gemaakt programma kunt u altijd een vrijblijvend gesprek aangaan. Belt u naar Ramona 06-46602728 er word dan een vrijblijvende offerte voor u gemaakt.

Afvallen?

Wil je afvallen dan geeft Fitt-ality 100% garantie. We gaan dan een cursus van minimaal  3 maanden met u aan. Hierin zit:

Voor meer info over de pakket vormen neemt u dan contact op.

Overige diensten

trainingsschema  € 30,-
vier weken+evaluatiegesprek en weegmoment.
enkel bij gevorderde en en ervaren cliënten.

Enkel voedingprogramma door erkend BGN voedingconsulent

€ 189,- per 10 weken + ruststofwisseling meting