fitt-ality is veranderd van naam. deze is nu jouw-personal trainer gevestigd in indoor skydive in Roosendaal.

Steeds meer consumenten maken gebruik van een Personal Trainer, tennissers , golfers, maar ook voor afvallen en revalideren wordt voor iedereen haalbaar en betaalbaar. Trainingen kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Bij Fitt-Ality is Ramona een professionele Personal Trainer. Ramona heeft haar opleiding bij de NASM gevolgd deze werkt volgens OPT (Optimale Prestatie Training). Ze geeft:

Dit systeem is ontwikkeld door NASM (National Academy of Sports Medicine) en is gebaseerd op de wetenschappelijke richtlijnen en principes uit de bewegingsleer. Elke fase binnen dit (OPT) model is zo opgebouwd dat het iedere klant voorziet van een systematische opbouw waarmee progressie geboekt kan worden ten aanzien van elk persoonlijk doel. Tevens houdt het model rekening met de specifieke persoonlijke behoefte.

Wilt u een vrijblijvend intake gesprek met daarbij een aantal testen zoals een bewegingsassesment, conditie en healthcheck testen? Maak een afspraak door het formulier in te vullen of te bellen naar tel: 06-46602728.

Met sportieve groet,
Ramona Schijven

Jouw-personal trainer de stok 24 4703 SZ Roosendaal info@jouw-personaltrainer.nl