Personal Training = Fitt-Ality

Vandaag de dag hoor je het overal. In het nieuws, op je werk, bij je vrienden, op straat of bij je thuis: Fitt-Ality is belangrijk!

Iedereen wil gezond zijn maar de realiteit is helaas vaak anders. De afgelopen jaren is er ook veel veranderd in de manier waarop we leven. Denk aan onze leefomstandigheden in de drukke maatschappij veel onderweg, niet of nauwelijks bewegen en wat te denken van onze voeding? De gevolgen voor onze gezondheid zijn schrikbarend wanneer we niet zuiniger omgaan met ons lichaam.

Wat we vaak vergeten is dat ons lichaam de motor is en daar moeten we zuinig op zijn en op een verantwoorde manier onderhouden. Om ons lichaam in een goede staat te brengen of te houden zijn drie zaken belangrijk: beweging, goede voeding en rust. Veelal beperken we onszelf hierin, met alle gevolgen van dien.

Herken je dit bij jezelf?

Bij Fitt-Ality ben je op het juiste adres om deze zaken - beweging, goede voeding en rust in ere te herstellen en te onderhouden. MIjn methoden zijn altijd volgens de normen van de NASM. Dit houd in dat ik een traject met u aan ga aan de hand van de test resultaten die ik met u afleg. Na een body check gaan we aan de slag om uw gewenste doelstelling te halen. NASM werkt altijd met de 5 fases methoden. Dit houd in fase 1 stabiliteit, fase 2 kracht, fase 3 hypertrofie, 4 maximaal kracht en de laatste fase 5 is power training. Al deze fases zorgen voor 100% resultaat.

Cardiovasculaire trainingen  zijn er in verschillende vormen via het OPT -   SAQ trainingen, lopen, fietsen of cardio apperaten in PT Studio.