Lifestyle coaching

Inspiratie en motivatie kan je iemand niet opleggen, dit moet van binnenuit komen. Je bent pas echt gemotiveerd als je bewust of onbewust iets heel graag wilt. Toch kan je iets heel graag willen en dit niet bereiken omdat er ergens nog obstakels of belemmeringen zitten. Met behulp van coaching kan je zorgen dat je je belemmeringen en obstakels ontdekt en deze ook gaat veranderen, los te laten of af te leren zodat je het doel wel kan bereiken.

Coaching geeft inzicht in jezelf, je wordt bewust van je gedrag en hierdoor ben je in staat om te veranderen. Er wordt met verschillende methodes en technieken gewerkt gedurende een coachingstraject en dit zal per persoon anders zijn. Wel zal er altijd een doel als uitgangspunt nodig zijn van waaruit gewerkt wordt. Aan het einde van het traject zal dit geëvalueerd worden. Gedurende het traject worden er gesprekken gevoerd en opdrachten meegegeven om zelf uit te werken.

Als je leert om bij jezelf te versterken wat je stimuleert en te veranderen wat je belemmert heb je de mogelijkheid om jezelf te sturen en te doen wat je echt wilt. Dit heb je zeker nodig als je de leefstijl wilt aanpassen. Gezond en fit zijn, goed en energiek voelen, begint in de MIND en hangt samen met de BODY.

Lifestyle coaching is een zeer effectieve methode om gericht naar (specifieke) doelen toe te werken. Samen met mij als uw Personal Trainer gaan we samen op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Denkt u dat uw leven gezonder kan of moet? Dan is lifestyle coaching misschien iets voor u.